Saturday 15 January 2011

Atsilikėlių pasninkas.

Iš visų pažįstamų Anglijoje, težinau vieną žmogų, kuris nuoširdžiai pasninkavo iki pat Kalėdų. Jokios mėsos, alkoholio, linksmybių. Trečiakursis. Aš mėginu kažką naujo, bet praktikuojamą jau tūkstančius metų

Nemažai miegojau, bet vis tiek neramina tas jausmas. Vartausi lovoje, mintys sukasi vien apie tai.. Internete vis skaitau, vis žiūrinėju nuotraukas - maistas.. Kada valgysiu?! Jau beveik 24 valandas nieko nevalgiau. Va tau ir pasninkas. Savaitė mintant riešutais, vaisiais ir sriuba.

Ne, čia ne studentiškas gyvenimas, bet labiau asmeniniai užmojai ir įsitikinimai. Keletas dienų vien vandeniu, o tada dar savaitė vaisių, daržovių ir sriubos. Mat, pasak be galo, be krašto straipsnių, 'vandens pasninkas' išvalo organizmą nuo blogio. Šiuo atveju blogis - toksinai užsilikę virškinamajame trakte nuo įvairių mėsų, sunkaus maisto ir blogų mitybos įpročių. Nepatartina užsiiminėti sveikiems, liekniems žmonėms, nes negaudamas maisto organizmas ima atsargas iš angliavandenių, esančių kraujyje, paskui naudoja riebalus, o galų gale - raumenų masę. Fui. Taigi iki mano raumenų tikrai niekas greitai neatsikas.

Iš savo perspektyvos - dar diena vandeniu ir eisiu į makonaldą. Kaip suprantat, nesu sveikiausia esybė Žemėje.

No comments:

Post a Comment