Thursday 8 August 2013

Dabarties ir ateities kurimo mintys

Sveiki.
Malonu, kad skaitot! Skaityti smagu.

Sivakar pagalvojau si ta idomaus. Zodziu, situacija:

Ketvirtadienis. Po darbo grizes galvojau apie sekancia diena ir nusprendziau po darbo eit atsigert kavos i kavine - atsvest penktadieni. Taip, toks mano laisvalaikis. Taigi susideliojau ir vieta, ir laika ir keleta galimu variantu. Nuspresta penktadieni eit kavos.

Po kiek laiko isejau vel kazkur ir eidamas namo 'skenavau' savo mintis. Mintys buvo apie tai, ar i darba galeciau eit ne su normaliais batais, o su tokiais laisvalaikiniais neisvaizdziais, galvojau ar ka sakytu, kaip atrodytu. Taip masciau, nes norejau kuo patogiau but apsirenges is karto po darbo :D Paskui masciau apie dar kazkoki epizoda is darbo, savo kolegas, kazkokius reikalus. Ir visa tai masciau ziuredamas 45 laipsniu kampu i kelia. Paskui zvilgtelejau toliau i prieki ir horizonte maciau keleta masinu, apsviesta gatve, pora medziu ir namus. Siaip eilinis miesto peizazas.

Kadangi akys buvo priprate ziuret daugiausiai zemyn, tas akiu pakelimas auksciau kazkaip nutrauke minciu seka ir pagalvojau: kodel as suku galva apie rytojaus nelabai reiksmingus reikalus, jei ir taip zinau, kad viskas, kas noriu, kad ryt nutiktu - nutiks? Jei kursiu ateiti, kuri ir taip jau sukurta mintyse, tai tiesiog svaistysiu laika. Uzuot galeciau mastyt apie kazka, ka noriu susikurt po metu, po dvieju ar desimties.


Pertraukelei pasidziaukime graziu balandzio portretu.



Turiu susikures vienu metu vizija ir 10 metu vizija - mazdaug 20 dalyku, ka noriu pasiekt. Taigi jei tas netiketas naturalias mintis pakeisciau svajodamas apie tai, kaip eisiu kazkada po 10 metu i kavine su populiariais ar itakingais zmonem, jei eiciau ne su normaliais batais, o su tokiais laisvalaikiniais neisvaizdziais, ar ka sakytu, kaip atrodytu - kurciau bent kiek vertingesnes mintis.

Siaip pastebejau, kad mazai besvajoju. Turiu ta savo sarasa su 20 dalyku ir jei sugebeciau dazniau pakoreaguot naturalias mintis, galeciau ta svajoniu sarasa padvigubint ar trigubint. Jei jum visa tai atrodo normalu, pabandykit paskenuot savo mintis ir paziuret, ar kuriat 'dabarti' ar ateiti :)

Laikas - vienintelis dalykas, kurio nenusipirksi. Geru minciu!

No comments:

Post a Comment